Werken bij Verelst

Voel je het kriebelen om Verelst beter te leren kennen? Ben jij het nieuwe talent dat we zoeken om onze bouwfamilie te versterken? Ontdek onze jobs. 


 

Ontdek al onze vacatures

  • Ben jij een bouwkundige schoolverlater en zet je je eerste stappen op de arbeidsmarkt? Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van calculaties voor uiteenlopende bouwprojecten.

  • Ben je een ervaren chauffeur en heb je interesse om te werken in de bouwsector? Lees dan snel verder! 

  • Ben je een gedreven jurist die persoonlijke contacten belangrijk vindt?  Vind je het fijn om contracten en bouwwetgeving van A-Z uit te diepen? Verelst is op zoek naar een overkoepelende bedrijfsjurist voor de verschillende juridische entiteiten.  

  • Ben jij een echte business developer? Heb je zin om mee te werken aan het uitbreiden van onze klantenportefeuille en marktgroei, met focus op klantentevredenheid? Dan ben jij misschien de Technisch Commercieel Afgevaardigde die wij zoeken! 

  • Om ons betonatelier te versterken, zijn we op zoek naar bekisters. Heb je een passie voor beton? Dan ben jij de ideale persoon!  

  • Is een renovatie van A tot Z mee realiseren volledig jouw ding? Lees dan zeker verder! 

1 van 1

Waar staan we voor als werkgever?

Verelst bestaat uit de pijlers Wonen, Bouw en Atelier die samen voor zowel particulieren, bedrijven als gemeenschappen woon- en werkomgevingen bouwen, renoveren of ontwikkelen, en dat al meer dan 45 jaar.  
 

Onze Verelst-familie bestaat stuk voor stuk uit gepassioneerde werknemers, toegewijd aan het creëren van ruimte. Niet alleen fysiek en functioneel, maar ook door een warm, persoonlijk contact.  
 

We gaan daarbij steevast voor vlotte, transparante communicatie met een professionele, no-nonsense mindset als basis. Zo zorgen we altijd voor een gezellige thuis of functionele werkplek voor onze klanten, en dat van de eerste schets tot het allerlaatste detail.  


 

  • Betrouwbaarheid

    Onze klanten kunnen op ons rekenen doorheen heel hun bouwproject. We zijn een betrouwbare partner die hen ondersteunt, adviseert en ontzorgt. We zijn consistent in kwaliteit en komen beloftes, verplichtingen en verwachtingen altijd na.  


     

  • Authenticiteit

    We geloven in de kracht van eerlijkheid, integriteit en transparantie in alle aspecten van ons bedrijf. Dat houdt in dat we bij Verelst op transparante wijze handelen in onze activiteiten en onze contacten met klanten, andere medewerkers, leveranciers en partners. 


     

  • Professionaliteit

    De behoeften, wensen en tevredenheid van onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Dat omvat ook het luisteren naar feedback en het proactief aanpakken van bezorgdheden binnen het bouwproces. We gaan altijd op zoek naar oplossingen en groei. 


     

  • Toegangkelijkheid

    Op een medewerker van de Verelst-familie kun je bouwen. We houden van open communicatie en een directe, no-nonsense aanpak, altijd op een positieve en constructieve manier. We vormen één hecht team met zowel onze collega’s, de klant als externe partners.  


     

Discovery tour

Studeer je binnenkort af? En heb je goesting om eens te proeven van wat we bij Verelst voor jou te bieden hebben? 

Schrijf je dan zeker in voor onze Discovery Tour. Het geeft je de mogelijkheid om op ontdekking te gaan in al onze verschillende afdelingen. 

Wie weet vind je wel de klik met de job van je leven! 


 

Wat onze werknemers zeggen

    • Pascal & Bart
    • Mechaniekers Garage
    Verelst geeft je als werknemer vertrouwen, en dat is fijn werken! Je kan initiatief nemen en krijgt de nodige vrijheid in je job. Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Doe je je job goed, dan krijg je hier bij Verelst ook appreciatie voor terug!
    • Jamal
    • Medewerker Afwerking Bouw
    Ik heb nooit eerder zoveel variatie in mijn job ervaren als bij Verelst. Ik hou ervan om met mijn handen te werken en ’s avonds trots kunnen terugkijken op het verschil dat je maakt is wat mij elke dag motiveert.
    • Leen
    • Medewerker Boekhouding
    Verelst biedt haar mensen de kans om te groeien, in de job of daarbuiten. De familiale sfeer, leuke collega’s en gezellige feestjes en teambuildingactiviteiten zijn voor mij een echte troef.
    • Kimberley
    • Facility Medewerker
    Met een open-deurbeleid wordt er bij Verelst een fijne en hechte werksfeer gecreëerd, waar iedereen de kans krijgt om vragen te stellen. Er heerst een familiale sfeer waarbij collega’s echt aanvoelen als familie. Bij Verelst krijg je de kans om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Het teamgevoel is hier zeer sterk, en dat merk je ook tijdens onze geweldige After V's en jaarlijkse zomer- en kerstfeesten!
    • Joeye
    • BIM Manager
    Bij Verelst kan je jezelf volledig ontplooien en word je in je kracht gezet. Vanwege het brede gamma aan activiteiten kan je verschillende richtingen uit. Na het uittekenen van de tribune bij KV Mechelen kon ik als BIM coördinator en werkvoorbereider ‘on site’ aan de slag, een leerervaring uit de duizend! Als BIM Manager maak ik de digitalisering bij Verelst vanop de eerste rij mee. Onze mensen meenemen in dit verhaal is wat mij elke dag motiveert!
    • Marian
    • Calculator Wonen
    Verelst voelt voor mij als een warme familie. Tien jaar geleden begon ik hier als schoolverlater, en ik voelde me onmiddellijk welkom. Het is fantastisch om elke dag mijn steentje bij te kunnen dragen aan de realisatie van woondromen.
    • Stijn
    • Senior Boekhouder
    Doorheen de jaren heb ik verschillende facetten binnen finance kunnen proeven, en dit voor elk van onze pijlers. Verelst is mijn eerste werkgever en de afgelopen 19 jaar waren gevuld met heel wat mooie, en vooral warme, collegiale momenten.
1 van 1

Solliciteren? Dat doe je zo

Voel je het kriebelen om Verelst beter te leren kennen? Ben jij het nieuwe talent dat we zoeken om onze bouwfamilie te versterken? Overtuig ons dan zeker met je sollicitatie. 


 

We work hard, we play hard

Maak zeker kennis met Klaar, Talent Coördinator

Klaar Verreijdt