Jouw renovatieproject in vijf stappen!

Een woning gekocht en nog heel wat renovatiewerk voor de boeg? Verelst renovatie staat je bij om de verbouwing tot een goed einde te brengen. Met als resultaat een huis waarin je graag thuiskomt. Maar hoe gaat dit alles in zijn werk? Een overzicht in vijf stappen.

Lees er meer over

Vraag hier je renovatiescan aan

 • Stap 1 :  Kennismaking met jouw wensen

  Hoe ziet jouw ideale thuis eruit? Wat verwacht je van een verbouwing?  Tijdens een eerste gesprek komen jouw wensen en dromen aan bod. 

 • Stap 2 :  Renovatiescan

  Voor we aan het ontwerp beginnen, komt een van onze renovatie-adviseurs bij je langs voor een renovatiescan. Daarbij maakt hij in de eerste plaats een grondige analyse van de huidige staat van je woning. Op basis van die analyse bepaalt hij welke werken er precies moeten gebeuren en schat hij de verbouwingskosten in.

 • Stap 3 :  Van ontwerp tot plan

  Na de volledige opmeting van de woning gaan de architect en de ingenieur aan de slag om tot een bouwklaar plan te komen. Het project staat ingepland. Zo weet je vooraf hoe de werken zullen verlopen en kan je zelf ook op tijd de nodige afspraken maken of regelingen treffen. 

 • Stap 4 :  Uitvoering renovatiewerken

  Een team vakmensen start onder toezicht van een ervaren werfleider aan de verbouwing van jouw woning.  Alles wordt aangepakt precies zoals dat is vooropgesteld. 

 • Stap 5 :  Oplevering: feest!

  Het moment waar je naar uitkeek: de oplevering van de renovatie is een feestmoment. Bij de oplevering bekijken we jouw droomwoning dan ook tot in detail. 

Wij verbouwden met Verelst

Bekijk alle getuigenissen
"Sterke technische kennis."Fam. Godefroid
"Iedereen die bouwt of verbouwt, hoeft zeker niet te aarzelen om met Verelst in zee te gaan."Ronny Van Hove