Bouwen in Malderen?

Droom je van landelijk wonen vlakbij het bruisende Londerzeel? Ontdek ons nieuwe woonaanbod in de rustige deelgemeente Malderen en bouw er jouw nieuwe thuis volledig op maat en sleutel-op-de-deur!

LOCATIE

Landelijk, en toch pal langs de verbindingsweg tussen Brussel en Antwerpen (A12): Londerzeel heeft heel wat mooie troeven in handen! Het centrum doorsteken kan via de historische straatjes of via de groene long. Je vindt er een modern sportcomplex met zwembad, fitness, atletiekpiste, skatepark en sinds deze zomer ook een gloednieuw bikepark! In jouw eigen gemeente shoppen en de wekelijkse boodschappen doen? Dat kan! Ook biedt deze gemeente, die al jaren de Palm herbergt, zowel in het centrum als in de deelgemeenten een ruim aanbod aan horecafaciliteiten. Binnen enkele jaren brengt de sneltram je bovendien in een mum van tijd naar Brussel.

Net buiten de dorpskern van de rustige deelgemeente Malderen, op slechts 5 km van centrum Londerzeel, biedt onze nieuwe verkaveling ruimte voor 5 nieuwbouwwoningen op maat. Ons aanbod bestaat uit 4 halfopen en 1 gesloten bebouwing. Met een bushalte vlakbij, het station op minder dan 1 km afstand en de oprit van de A12 op amper 12 minuutjes rijden, biedt deze locatie jou een zeer vlotte bereikbaarheid. Ook de school, voedingswinkel, bibliotheek en sporthal bevinden zich op wandelafstand. In de omgeving kan je genieten van heel wat groen, zoals het Buggenhoutbos met golfclub Krokkebaas, en het Malderen Bos.

NIEUWE THUIS A LA CARTE

Een nieuwe thuis bouwen doe je bij Verelst volledig op maat én sleutel-op-de-deur.  
Elk project wordt uniek benaderd. Vanuit een à la carte aanpak geef jij jouw droomhuis volledig vorm, gaande van de bouwstijl, indeling, tot en met materiaal- en kleurkeuzes. 

In elke fase van het bouwproces word je begeleid door een vast aanspreekpunt. Alles wordt voor jou tot in de puntjes opgevolgd en gecoördineerd, zodat je zonder zorgen kan uitkijken naar jouw nieuwe thuis!

In eerste fase maak je kennis je met onze bouwadviseur, die je vervolgens in contact brengt met onze klantenbegeleider en werfleider. Samen met ons ganse team van 125 enthousiaste collega’s begeleiden ze jullie graag tot aan de ingebruikname.

FUTUREPROOF-ACTIE

Wij bouwen voor jou een thuis die duurzaam, energiezuinig en futureproof is: klaar voor de toekomst, én klaar voor de volgende generaties.

Geniet NU van onze "Futurproof"-actie, waarbij wij GRATIS een extra energetische stap met jouw zetten. Elke nieuw woning is dus minimaal “Meer dan Bijna Energie Neutraal”!
 

INTERESSE

Graag begeleiden wij je van A tot Z en laten wij jou zorgeloos uitkijken naar jouw nieuwe thuis.

Kom bij ons langs voor een inspirerende babbel bij een lekkere tas koffie.
Onze bouwadviseurs kijken er naar uit om samen jouw woondroom te bespreken!

Informatie over dit woonaanbod in Malderen kan ook verkregen worden bij Immo Vermast (info@immovermast.be).

Delen: