Het team van Woningbouw zoekt ploegmaten!

Het team van Woningbouw zoekt versterking! We zoeken onder meer vervanging voor enkele doorwinterde collega’s die binnenkort kunnen genieten van hun welverdiende pensioen. Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

We gingen op werfbezoek bij de ploeg van Marc Verbeeck en vroegen hen wat de job zo leuk maakt en welke nieuwe collega's ze zoeken. 

Afwisseling en erkenning

“De afwisseling die de job biedt is voor mij een absolute meerwaarde. Op 27 jaar tijd heb ik bij Verelst mogen meebouwen aan een nieuwe thuis voor zo’n 120 gezinnen. En dat voelt goed! We halen enorm veel voldoening uit het resultaat dat we als ploeg neerzetten.” vertelt Marc, “Het gebeurt vaak dat ik klanten na enkele jaren opnieuw tegenkom, en dat roept steeds fijne herinneringen op. Het is een job waar je enorm veel erkenning krijgt voor het geleverde werk en het is fijn om mensen gelukkig te maken. Bovendien maken we samen heel wat plezier op de werf! Er mag toch al eens gelachen worden, nietwaar?”

Gemotiveerd zijn is het belangrijkste!

“Een fijne band met de collega’s onderling is belangrijk! Naar welk type persoon zijn wij op zoek om ons hecht team te versterken? Gemotiveerd zijn is de belangrijkste vereiste, al de rest kan je aanleren. We hebben heel wat ervaren talent binnen onze Groep die maar al te graag hun kennis delen en jong talent wegwijs maken!” vertelt Marc enthousiast.

Vervoeg jij onze hechte Verelst-familie?

Klik door naar de vacatures en neem contact op met onze Recruiter Klaar!

Delen: