Van stage naar vast contract

Bouwen aan de toekomst doen we bij Groep Verelst ook door het begeleiden van jong talent. We geven de generatie van morgen graag alle kansen om zichzelf te ontplooien via een stage, studentenjob of samenwerking in het kader van een bachelor- of masterproef.

Waarom kiezen voor Verelst? Niemand beter geplaatst dan Sander om jullie hiervan te overtuigen! We leerden Sander vorig jaar kennen als enthousiaste stagiair en ondertussen is hij officieel een Verelstenaar! Wat doet het ons telkens weer plezier om stagiairs na het afronden van hun studie opnieuw te verwelkomen in ons team!

Initiatieven voor studenten

“Als fervent KV Mechelen supporter maakte ik voor het eerst kennis met Verelst door de reclameborden langs het veld en de gekende slogan die er geregeld door de boxen klinkt. Groep Verelst is een gekende naam in de sector met heel wat mooie realisaties op de palmares, denk maar aan het recente prestigeproject Malinas. De Groep zet ook sterk in op kennisoverdracht via initiatieven voor studenten. Ik leerde het bedrijf verder kennen door hun nauwe samenwerking met Campus De Nayer waar ik studeerde.”

Mee op sleeptouw

“Vorig jaar in september begon ik, samen met een medestudent en goede vriend, aan mijn stageperiode als Assistent Projectleider bij Groep Verelst. Op korte tijd hebben we veel geleerd en gezien. We kregen een goede indruk van wat de job inhoudt. De Projectleider nam me onder zijn hoede en liet me naast observeren ook zelf actief meewerken aan de uitvoering van zijn projecten. Ik kreeg de kans om zelfstandig te werken, verantwoordelijkheden op te nemen en vorm te geven aan mijn takenpakket.”

Veelzijdige bouwgroep

Bij Groep Verelst kan je stage lopen bij verschillende diensten én binnen verschillende domeinen (Woningbouw, Projectbouw, Bedrijfsbouw, Staal- en Betonbouw en Projectontwikkeling). Tijdens een kennismakend gesprek bekijken we op basis van je persoonlijkheid, technische competenties en interesses welke functie het best bij je past!

“Binnen de Groep krijg je de kans om diverse facetten te leren kennen. Omdat de projecten waar ik meeliep nog niet meteen in uitvoering waren, kreeg ik de kans om ook even mee te draaien bij de aankoopdienst. Dit was voor mij een unieke kans om het bredere plaatje te zien en het bedrijf ook van een andere kant te leren kennen.”

Meteen deel van het team

“Bij Verelst wordt je als nieuweling meteen opgenomen in het team. De begeleiding tijdens de stage was top. We konden bij onze stagebegeleiders en andere collega’s steeds terecht met al onze vragen en werden écht betrokken, zelfs bij de wekelijkse tradities zoals frietjesdag! Ook nu als starter word ik omringd door ervaren collega’s die steeds klaar staan om vragen te beantwoorden en hun kennis met mij te delen.”

Logisch vervolg

“Voor mij was een job bij Verelst een logische volgende stap. Ik wist dat ik bij een aannemer aan de slag wou gaan, dus waarom twijfelen? Nog voor ik afstudeerde tekende ik mijn contract bij Verelst! Door de stage wist ik perfect wat de functie inhield, wat ik kon verwachten en waar ik terecht zou komen. De stage smaakte zeker naar meer! Ook de toffe, collegiale bedrijfssfeer zorgde ervoor dat ik met een vertrouwd gevoel terugkeerde. Als starter komt er heel wat op je af. Je moet wennen aan een nieuwe omgeving en een nieuwe fase in je leven. Starten in een eerste job is zoveel aangenamer wanneer je al wat mensen kent!”

Interesse?

Volg jij een opleiding bouwkunde en zie je jezelf als Tekenaar, Werkvoorbereider, Calculator, Projectontwikkelaar, Werfleider of Assisitent Projectleider?

Grijp jij ook de kans om deel uit te maken van onze dynamische organisatie waar je in je sterkte geplaatst wordt?

Contacteer onze Recruiter Klaar via jobs@werkenbijverelst.be of bel haar op het nummer 0475/86.69.31!

Delen: