Ons verhaal

Als ontwikkelaar hebben we het voorrecht mee te kunnen bouwen aan de toekomst, aan het wonen van morgen. Bouwen aan de toekomst doen wij bij Verelst met méér dan bakstenen. Elk project moet voldoen aan de noden van vandaag én morgen en dit op elk gebied: duurzaam en verantwoord (bij)bouwen, een project op de juiste manier inpassen in de buurt met respect voor de natuur, het creëren van een natuurlijke habitat, en dit volgens de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Onze focus ligt op residentiële projecten: woningen of appartementen, maar denk evengoed aan studentenhuisvestiging, co-housing of commerciële ruimtes. Meerwaarde creëren voor de buurt en de toekomstige bewoners is onze grootste prioriteit! Dit doen we door elk project optimaal in te passen in de omgeving en (privatief) groen terug te brengen naar de buurt.

Door het bundelen van ervaring en kennis beogen we bij elk project een meerwaarde te creëren voor zowel de bewoners, de buurt als de gemeente, alsook voor de volgende generaties. Daarnaast is het onze ambitie om met elk woonproject een echte thuis te bouwen, een plaats waar je tot rust komt.

Ons team: passie voor innovatie

In 2015 startte Verelst zelf met het ontwikkelen van duurzame woonomgevingen. Ondertussen realiseerden wij tal van projecten waarbij we locaties (her)ontwikkelden tot aangename woonomgevingen. 
Dit uiteraard dankzij ons ambitieus team dat bestaat uit een mix van gedreven ontwikkelaars met verschillende achtergronden, aangevuld met de nodige juridische expertise. We beschouwen ons "human capital" als onze grootste troef. Doelgericht, betrokken en deskundig.

Onze waarden

  • Betrokkenheid

    Een ziel geven aan elk project en een community creëren is niet mogelijk zonder de juiste betrokkenheid bij de omgeving, de doelgroep en onze samenwerkingspartners. Het is die betrokkenheid die ons als team verbindt.

  • Human Capital

    We plaatsen de mensen achter onze projecten (intern en extern) centraal. Zij maken onze projecten waar. Zonder hen staan we nergens, en dat weten we maar al te goed.

  • Kennisdeling

    Samen zijn we sterker. Door het bundelen van alle kennis binnen Verelst, kunnen we van bij de start de juiste mensen inschakelen en net dat stapje sneller en gerichter schakelen.